Lajme dhe ngjarje

NjoftimJu njoftojmë se takimi i parë i Këshillit për Siguri në Komunikacionin Rrugor, do të mbahet sot, më 09.07.2010, në orën 13:30, në Ndërtesën...
NjoftimMinistri i Transportit dhe Postë - Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, i shoqëruar nga kryetari i komunës së Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe kryetari i komunës së Lipjanit,...
NjoftimMinistri i Transportit dhe Postë - Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, sot ( e hëne 05 korrik ),do të takohet me përfaqësuesit e Shoqatave të Transportit të...
Njoftim për MediaSot ( 01 korrik ) në ora 13:00, ministri i Ministrisë së Transportit dhe Postë - Telekomunikacionit Fatmir Limaj do të mbajë konferencë per media. Ftohen të...
NjoftimMinistria e Transportit dhe Postë - Telekomunikacionit me datën 17.06.2010 ka nxjerrë urdhëresën administrative për ndalimin e qarkullimit të të gjitha...
NJOFTIMMinistria e Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit, njofton se në urën e Badovcit, në magjistralen M25.2, në fshatin Hanrovc, është shkaktuar një dëmtim...