Lajme dhe ngjarje

NjoftimKemi nderin të ju informojmë, që në vazhdën e ekzekutimit të projektit për Partneritetin Publiko Privat në Aeroportin Ndërkombëtar të...
NJOFTIMNesër, me datë 06. 08. 2010, ora 12.00, Ministri i Transportit dhe Postë - Telekomunikacionit Fatmir Limaj së bashku me Kryetarin e Komunës së Istogut z. Haki Rugova...
NJOFTIMMinistria e Transportit dhe Post-Telekomit njofton se nga sot me datë 26.07.2010, për shkak të ndryshimit të kushteve klimatike, përkatësisht uljes së temperaturave,...
Njoftim për urdhëresën e reMe qëllim të mbrojtjes së rrugëve nga dëmtimi për shkak të qarkullimit të automjeteve të Transportit të mallrave me peshë të madhe, sot...
NjoftimNë mbështetje të Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe nenit 1.3(ç) të Rregullores së UNMIK-ut nr. 2001/19 mbi Degën e Ekzekutivit...