Lajme dhe ngjarje

NjoftimMinistri i Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, nesër e premte, 27 gusht 2010, në ora 11, do të takohet me kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës,...
NjoftimNesër, 20 gusht e premte, ora 14.00, Ministri i Transportit dhe Postë – Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, i shoqëruar nga kryetari i Komunës së Ferizajit, z.Bajrush...
NjoftimNesër, 17 gusht e martë, ora 13.00, ministri i Transportit dhe Postë - Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, i shoqëruar nga zyrtarë të Komunës së Rahovecit, do...
Njoftim Nesër, 13 gusht e premte, ora 12.00, ministri i Transportit dhe Postë – Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, i shoqëruar nga udhëheqësit e KK të Podujevës do ta...