Lajme dhe ngjarje

NJOFTIMNesër, e shtunë (21. 05. 2010) ora 13.00, ministri i Transportit dhe Postë - Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, do të vizitojë punimet në autostradën...
Komunikatë për mediaEasyJet Në vazhdën e përpjekjeve të veta për liberalizimin e transportit ajror dhe hapje të mirëfilltë të këtij tregu, më 12 Maj 2010, Ministri...
NjoftimMinistri i Transportit dhe Postë – Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, nesër me 13 Maj 2010, do të merr pjesë në hapjen e “Panairi i punës”, i organizuar...