Lajme dhe ngjarje

NjoftimNesër, 29 tetor 2010, (e premte), ora 13.00, Ministri i Transportit dhe Postë - Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, i shoqëruar nga kryetari i komunës së Drenasit, Nexhat...