Sot, ministri Limaj viziton rrjedhën e punimeve në rrugën magjistrale Prishtinë-Sllatinë


Sot, më 7 maj 2009, në orën14.30, ministri i MTPT-së Fatmir Limaj do të bëjë vizitë punimeve që janë duke u zhvilluar në ndërtimin dhe zgjerimin e magjistrales M2 (Prishtinë-Sllatinë).

 

Vendtakimi për gazetarë do të jetë tek ura te dyqani i Agregatëve "Kontakti".
 
PS: Transporti për gazetarë është i siguruar nga MTPT-ja, kurse nisja do të bëhet në orën 13.30, para ndërtesës së Kuvendit të Kosovës.
 
Numri kontaktues është: 044-186-277

Foto Galeria

Video Galeria