Shumë shpejt rikthehen fluturimet në ANP “Adem Jashari

 

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, të martën (09.06.2020), mori pjesë në takimin koordinues të bashkërendimit të veprimeve ndërinstitucionale për fillimin e fluturime për dhe nga ANP “Adem Jashari”.

Ministri Abrashi kërkoi nga të gjitha institucionet relevante që sa më shpejt të përmbushen të gjitha kushtet, të bazuara në udhëzimet që dalin nga Agjencia Evropiane për Sigurinë e Aviacionit Civil (EASA), Organizata Ndërkombëtare e Aviacionit Civil (ICAO) dhe Ministria e Shëndetësisë, për parandalimin e përhapjes së COVID-19, në mënyrë që hapja e kufijve ajror të mundësohet brenda 10 ditësh. 

Ky takim është organizuar nga Autoriteti i Aviacionit Civil. 

Foto Galeria

Video Galeria