Sapo nënshkruam marrëveshjen kornizë për financimin e infrastrukturës hekurudhore për vitet 2023-2027

 Bashke me Ministren Artane Rizvanolli dhe Kryeshefin Ekzekutiv Naser Krasniqi, nenshkruam marreveshjen financiare me Infrakos per pese (5) vitet e ardhshme. 


Kjo marreveshje parasheh zotimin tone per investimin e metutjeshem ne Infrastrukturen Hekurudhore te Kosoves, perfshire rritjen e sigurise se sherbimit te transportit hekurudhore, avancimin dhe modernizimin, sigurimin e stabilitetit financiar te ndermarrjes si dhe ruajtjen e kuadrove profesionale.

Foto Galeria

Video Galeria