Reagim Publik nga Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit

 Prishtinë,

13 shkurt 2020


Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit (MIA), reagon ndaj shkrimeve të fundit të cilat janë adresuar në adresë të kësaj ministrie.


MIA reagon ndaj shkrimeve të fundit duke i vlerësuar si tendencioze, të pabaza dhe kanë për qëllim lansimin e lajmeve lajthitëse.


Ministria është e përkushtuar që të zbatohen me përpikmëri Ligjet ekzistuese të vendit tonë.


U bëjmë thirrje të gjitha mediave që mos të bien pre e spekulimeve dashakeqe të ndikuara nga grupet e ndryshme të interesit, e të cilat për interesa të ngushta të tyre hedhin në opinion pasaktësi dhe të pavërteta.


Ministria e Infrastruktuës dhe Ambientit, mbetet e hapur për bashkëpunim me institucionet e drejtësisë, dhe në vazhdimësi ka treguar gatishmëri për bashkëpunim.

Mbetemi të zotuar në zbatimin e ligjit mbi zbatimin e Administratës Shtetrore, 03/L-189.

Foto Galeria

Video Galeria