Punimet për fazën e dytë të linjës hekurudhore të 10të, Fushë Kosovë - Mitrovicë, me gjatësi prej 34 km, po vazhdojnë me ritme të shpejta

 Punimet per fazen e dyte te linjes hekurudhore te 10te, Fushe Kosove - Mitrovice, me gjatesi prej 34 km, po vazhdojne me ritme te shpejta.


Tashme po vazhdojme me punime drejt Vushtrrise, ku po bejme vendosjen e Binareve dhe Traversave, si dhe paralelisht po punojme ne rehabilitimin dhe modernizimin e stacioneve hekurudhore.

Foto Galeria

Video Galeria