Projekti i Urës së re të Rogovës, po bëhet

 Bashke me zevendesministrin Hysen Durmishi, deputete dhe kolege, u pritem nga banoret e Rogoves se Hasit, me ç’rast prezantuam projektin e Ures se re te Rogoves.


Kjo ure ka rendesi te madhe per Gjakoven, perkitazi zonen e Hasit. Pasi qe eshte lene e demtuar per shume vite, sot kemi shpallur hapjen e procedures se prokurimit per Projektin e Ndertimit te Ures se re te Rogoves se Hasit. 


Ndertimi i ures kap vleren prej 1 milione Euro, me gjeresi prej 6 metra, me 1.5 metra trotuar ne te dy anet, si dhe pershkon gjatesine prej 150 metrave. Pas fazes se tenderimit, do te fillojme menjehere me punimet! 


Urime te gjithe qytetareve!

Foto Galeria

Video Galeria