Po pastrohet brezi rrugor i autostradës "Ibrahim Rugova"


Prishtinë, 18 shtator 2020


Kompanitë e mirëmbajtjes verore janë duke operuar në teren, në pastrimin dhe mirëmbajtjen e sipërfaqeve të brezit rrugor, nga barishtet dhe mbeturinat e mundshme.


Ministria e Infrastrukturës po kujdeset për rrugë të pastërta.


Vikend të mbarë dhe vozitje të këndshme.

Foto Galeria

Video Galeria