Njoftim për zhvillimin e punimeve në rrugën Prishtinë - Mitrovicë, segmenti “Nedakovc-Smrekovnicë-Vushtrri”

Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit, njofton se për shkak të zhvillimi të punimeve, nga  nesër më 7 maj 2020( E enjte) deri më 9 maj 2020 ( e shtunë), do të bëhet asfaltimi i segmentit rrugor  “Nedakovc-Smrekovnicë-Vushtrri” Lot 3, në rrugës Nacionale N2, Prishtinë – Mitrovicë.


Kërkohet nga të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion, që të shfrytëzojnë rrugët tjera të mundshme! 

Foto Galeria

Video Galeria