Njoftim për medie

Nesër bëhet mbyllja e javës botërore për përkujtimin e viktimave në trafikun rrugor


Ministria e Infrastrukturës bashkë me Policinë e Kosovës, Kolegjin “Tempulli” dhe Asociacionin Kosovar të Motorizimit “AMRKS”, të dielën do ta bëjnë mbylljen e javës botërore për përkujtimin e viktimave në trafikun rrugor. 


Vendi: Sheshi \"Zahir Pajaziti\", Prishtinë.


Ora: 16:30.


Mirëpresim ekipin tuaj të përcjellë këtë aktivitet.

Foto Galeria

Video Galeria