Njoftim për media-Konferencë me gazetarë

Prishtinë, 13 korrik 2020


Ju njoftojmë se nesër (e martë, 14 korrik 2020), në Ministrinë e Infrastrukturës do të mbahet konferencë për media, në të cilën do të prezantohet raporti \"Dekada e sigurisë 2010-2019\".

Në konferencë të pranishëm do të jenë ministrat: Arban Abrashi, Ministria e Infrastrukturës, Agim Veliu, Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratë Publike dhe Rashit Qalaj, drejtor i Policisë së Kosovës.

Me këtē rast do të bëhet edhe prezantimi i përgatitur nga Policia e Kosovës, të ashtuquajtur:\" Gjendja e sigurisë në trafikun rrugor\".


Konferenca do të mbahet në ndërtesēn e Ministrisë sē Infrastrukturës, duke filluar nga ora 10:00.


Ftojmë të gjitha mediet të percjellin këtë konferencë.

Foto Galeria

Video Galeria