Njoftim për media

 Prishtine

10 tetor 2023

 

Ju njoftojme se me datat 11 dhe 12 tetor 2023 ( E merkure dhe e enjte), rruget “Brahim Ademi” dhe “Driton Islami”deri te parku I Lirise ne Ferizaj, do te behet nderprerje e perkohshme e qarkullimit te komunikacionit per arsye te zhvillimit te punimeve-faza e trete, perkatesisht asfaltimi I tyre: asfaltimi I shtreses se trete te rrethrrotullimit dhe shiritave me kater korsi.

Nderprerja dy ditore e qarkullimit te automjeteve, do te behet duke filluar nga ora 8.00 deri ne oren 17.00.

Kerkojme mirekuptimin nga ana e qytetareve, dhe i ftojme qe te qarkullojne permes rrugeve tjera te qytetit te Ferizajit.

Foto Galeria

Video Galeria