Njoftim

Ju njoftojmë që sonte prej orës 23:00 deri në orën 3:00, rruga nga fshati Lum i Madh, deri në fshatin Maxhunaj, do të jetë e bllokuar për qarkullim për shkak të punimeve në asfaltimin e përkohshëm. 


Ju lutemi që përgjatë kësaj kohe të shfrytëzoni Rrugën alternative Regjionale R220: Mitrovicë - Frashër - Bukosh - Druar - Mihajliç - Prilluzh ose Obiliq dhe anasjelltas.  

Foto Galeria

Video Galeria