Nga 1 qershori bllokohet një pjesë e rrugës Kaçanik-Hani I Elezit

Prishtine

28 maj 2024


Ju njoftojme se duke filluar nga data 1 qershor 2024, do te bllokohet per qarkullimin e automjete nje pjese e segmentit te rruges nacionale N2, Kacanik- Hani I Elezit.


Bllokimi I ketij segmenti behet per arsye te zhvillimit te punimeve ne hekurudhe-pjesa jugore e hekurudhes 10 (Fushe Kosove- Hani I Elezit).


Neper Autoudhen ''Arben Xhaferi'' do te mund te qarkullojne automjetet e renda qe kalojne transit ne Kacanik.


Ndersa, automjetet tjera mund ta shfrytezojne bajpasin e ndertuar ne rrugen ''Agim Bajrami'' perjashtohen mjetet e renda).


Punimet ne hekurudhe eshte duke i realizuar kompania ''G.C.F Generate Construzioni Ferroviarie-dega ne Kosove.


Ky vendim hyn ne fuqi qe nga sot dhe do te mbetet ne fuqi deri ne njoftimin e radhes. 

Foto Galeria

Video Galeria