Nesër fillojnë punimet në hyrjen e qytetit të Gjilanit

Të enjten (30.07.2020), kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, bashkë me ministrin e Infrastrukturës, Arban Abrashi dhe kryetarin e Gjilanit, Lutfi Haziri, do të marrin pjesë në fillimin e punimeve në rrugën N25.2 – Hyrja e qytetit të Gjilanit.


Ora: 11:00


Vendi: Hyrja e qytetit të Gjilanit, rruga “Madeleine Albright”


Foto Galeria

Video Galeria