Nënshkruhet kontrata për zgjerimin e hyrjes dhe urës së Veternikut

Prishtinë, 10 qershor 2019

 

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të hënën ka nënshkruar kontratën për zgjerimin e rrugës nacionale N2, segmenti hyrja në qytetin e Prishtinës nga ana e Veternikut, bashkë me urën që i lidhë rrugët nacionale N2 dhe N25.2, me kyçjen e autostradës R7 “Ibrahim Rugova”.

 

Ky projekt është tejet i rëndësishëm për këtë zonë të mbingarkuar nga komunikacioni, nga frekuentimi i madh i veturave që hyjnë dhe dalin në kryeqytet, por edhe lidhen me vende të tjera.

 

Projekti me vlerë mbi 2.5 milionë euro, do të fillojë në fund të muajit qershor dhe Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, është e përkushtuar që të zhvillohet sipas planit dinamik të punimeve, duke evituar çfarëdo vonese në përfundim të punimeve me kohë. 

Foto Galeria

Video Galeria