Ministri Liburn Aliu po merr pjesë në takimin ministror në Lion të Francës

Në Lion të Francës, në takimin Ministror të Ballkanit Perëndimor, #ConnectingEuropeDays, me fokusin parësor për:

  • Përfitimet e (6) Shteteve të Ballkanit Perëndimor në ndërlidhjet me korridoret Evropiane. 
  • Multimodalitetin dhe Transportin e Gjelbërt e të Qëndrueshëm. 
  • Sigurimin e lidhjeve për transport të shpejtë dhe pa probleme. 
  • Demonstrimin e lëvizshmërisë alternative dhe transportit të automatizuar.

 

Foto Galeria

Video Galeria