Ministri Liburn Aliu merr pjesë në Samitin e Ballkanit Perëndimor

Ne kuader te Samitit te Ballkanit Perendimor 2024, ne Panelin \'\'Avancimi i Qendrueshmerise: Infrastruktura, Zgjidhjet e Energjise dhe Mundesite e Financimit\'\', nga The Economist, diskutova per te arriturat e Qeverisjes sone dhe synimet e metutjeshme qe i kemi. 


Theksova perfshirjen e Kosoves ne rrjetin e TEN-T, strategjine e Sistemit Inteligjent te Transportit (SIT), projektet infrastrukturore hekurudhore qe jane ne implementim, si dhe ne vecanti per linjen hekurudhore Prishtine - Durres, rrjedhimisht per perfitimet ekonomike per Kosoven dhe Shqiperine, ashtu si edhe per rajonin.

Foto Galeria

Video Galeria