Ministri Aliu u takua me ministren e infrastrukturës dhe energjisë, znj. Belinda Balluku

 Në takim bilateral me Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë, znj. Belinda Balluku, për të diskutuar për hapat e mëtejmë të linjës hekurudhore që do t’i bashkojë ekonomitë tona dhe do t’i fuqizojë mundësitë për zhvillim ekonomik. 


Shumë shpejt në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive Shqipëri-Kosovë, do të nënshkruajmë marrëveshje të reja të bashkëpunimit. 


Foto Galeria

Video Galeria