Ministri Aliu po merr pjese ne konferencen e organizuar nga Sekretariati i Transportit te BE-se

Ne kuader te ngjarjes se organizuar nga Sekretariati i Transportit te BE-se, pata nje takim e bashkebisedim te frytshem me znj. Mona Bjorklund, drejtoreshen per koordinim te politikave nga DG MOVE, te Komisionit Evropian. 


Biseduam per bashkepunimin ndermjet Kosoves dhe BE-se, per projekte ne infrastrukturen hekurudhore, perfshirjen e Kosoves ne rrjetin e TEN-T, si dhe u dakorduam qe te vazhdojme takimet koordinuese rreth synimeve te perbashketa qe i kemi. 

Foto Galeria

Video Galeria