Ministri Aliu ne konference per media per vendimin e shpronesimit per segmentin Kijeve-Dollc

 Sot ne konference per media, prezantova vendimin e shumepritur per shpronesimin e pronave qe u miratua ne mbledhjen e sotshme te Qeverise, e qe ka te beje me realizimin e teresishem te Rruges Nacionale N9 Kijeve-Zahaq, segmentin Kijeve-Dollc.


Kijeve-Zahaq, eshte e ndare ne 4 llote, me gjatesi totale prej 12.8 km dhe me buxhet te planifikuar prej rreth 32 milione euro.


Do te angazhohemi maksimalisht per hapat e metutjeshem per realizimin e ketij projekti shume te rendesishem per rrafshin e Dukagjinit.

Foto Galeria

Video Galeria