Memorandum mirëkuptimi me kryetarin e Komunës së Leposaviqit, z. Lulzim Hetemi

Prej sot, Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapesinor dhe Infrastruktures ka marre persiper mirembajtjen verore dhe dimerore te ketyre rrugeve:


-  Maxhere - Bistrice,

-  Bistrice - Koshtove e Vllahise,

- Koshtove e Vllahise - deri te lidhja me magjistralen Mitrovice - Leposaviq, si dhe

- Koshtove e Vllahise - Ceraje.


Do te vazhdojme edhe me tutje me mirembajtjen verore e dimerore te rrugeve nacionale e regjionale, njeherit edhe shume rrugeve tjera lokale ne veri te Kosoves. 

Foto Galeria

Video Galeria