Konferencë për media, sot më 18 mars 2022,në ora 15.00

Prishtinë

18 mars 2022


Sot më 18 mars 2022 ( E premte), zëvendësministri I Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi I shoqëruar nga kryetari I Shoqatës së Transportueseve Ruzhdi Kurtishaj, do të mbajnë një konferencë të përbashkët për media.


Konferenca mbahet sot në ora 15.00, në sallën 201, në ndërtesën ish-ministria e Infrastrstrukturës( Ish-ndertesa e Germisë).


Ftojmë të gjitha mediet që të marrin pjesë në këtë konferencë.

 

Foto Galeria

Video Galeria