Konferencë për media

 Prishtine

2 shkurt 2024

 

Ju njoftojme se sot me 02.02.2024, zevendesministri i Mjedisit, Planifikimit Hapesinor dhe Infrastruktures Hysen Durmishi, do te mbaje nje konference per media.


Ne kete konference zevendesministri Durmishi do te flase per keperdorimet e gjetura ne njesite per patente-shofer ne gjithe Kosoven.


Lokacioni: Njesia per patene-shofer, stacioni I autobuseve, Prishtine.

 

Ora: 13.00.

Foto Galeria

Video Galeria