Konference per media

Prishtine

23 dhjetor 2022


Ju njoftojme se sot me 23 dhjetor 2022 (e premte), ministri I Mjedisit, Planifikimit Hapesinor dhe Infrastruktures, Liburn Aliu  i shoqeruar nga zevendsministri Hysen Durmishi,  dhe kryetari I Podujeves, Shpetim Bulliqi, do mbaje konference per media.

 

Tema: Rruga Prishtine-Podujeve.


Konferenca do te mbahet duke fillu nga ora 13.30, ne objektin e ish-ministrise se Infrastruktures (ish-Germia), kati i dyte, sheshi Nena Tereze (ne sallen e konferencave)

 

Ftojme te gjitha mediat qe ta percjellin kete konference!

Foto Galeria

Video Galeria