Investohet ne rregullimin e rrugeve ne pikat kufitare

Jemi duke investuar në rregullimin e rrugëve në pikat kufitare, për të përmirësuar dhe lehtësuar punën për Policinë Kufitare. Pas Morinës e Bërnjakut pika kufitare në Jarinjë ka ndryshuar pamjen, e tani do të vazhdojmë me rregullimin e rrugës së pikës së Merdares dhe pikave tjera kufitare, shprehu zëvendësministri i MMPHI-së, z. Hysen Durmishi 

Foto Galeria

Video Galeria