Ftesë për media

Te nderuar perfaqesues te mediave.


Ju njoftojme se sot, me date: 27.11.2023 (E Hene), Ministri i MMPHI-se z. Liburn Aliu, se bashku me drejtorin e AKK-se z. Avni Ahmeti, do te vizitojne komunat ne Veri, me rastin e funksionalizimit te sherbimeve kadastrale dhe hapjen e Zyreve Kadastrale Komunale ne komunat veriore.VENDI: Komuna e Mitrovices VerioreKOHA: 13:00

Foto Galeria

Video Galeria