Ftesë për media - Konferencë për media

 Te nderuar perfaqesues te mediave,


Ju njoftojme se neser, me date: 07.09.2023 (E Enjte), Ministri i MMPHI-se z. Liburn Aliu, Shefi i Bashkepunimit ne zyren e BE-se ne Kosove, z. Alessandro Bianciardi, si dhe Shefja e Bashkepunimit ne Ambasaden Gjermane ne Prishtine, znj. Vera Baumann, do te mbajne Konference per Media.


VENDI: Ndertesa e Qeverise, Sheshi Nena Tereza


ORA: 10:00

Foto Galeria

Video Galeria