Fillojne punimet pēr ndertimin e rruges Gurbardh-Turjake, qē lidhē Rahovecin me Malisheven

Fillojne punimet per ndertimin e rruges Gurbardh-Turjake, qe lidhe Rahovecin me Malisheven


Sot, bashke me kryetarin e komunes se Malisheves z. Ekrem Kastratin, morem pjese ne fillimin e punimeve per ndertimin e rruges Gurbardh - Turjake.


Ne baze te memorandumit te nenshkruar me Kryetarin e Komunes, ne e financojme komplet projektin ne vlere prej 467 mije euro.


Kjo rruge lidhe shume fshatra te Malisheves dhe ne te njejten kohe sherben si tranzit ne mes Malisheves e Rahovecit. 

Foto Galeria

Video Galeria