Filloi asfaltimi i rrugës Muqivërc - Kranidell - Selishtë

Prishtinë, 27 gusht 2019


Të martën filloi asfaltimi i rrugës Muqivërc - Kranidell - Selishtë, komuna e Kamenicës.


Zëvendësministri Rexhep Kadriu tha se MIT mbetet e përkushtuar të krijojë infrastrukturë moderne në të gjitha fshatrat e Kosovës, që parandalon migrimin e brendshëm dhe krijon kushte të mira për zhvillim ekonomik.


Rruga Muqivërc - Kranidell - Selishtë, është e gjatë 12 kilometra, investim i MIT në vlerë prej 1.1 milion euro.

Foto Galeria

Video Galeria