Bashkë me kryetarin e komunës së Shtimes, Qemajl Aliun, ishim në vizitë në terren, për të parë nga afër realizimin e punimeve të rrugëve “14 Dhjetori” dhe “17 Shkurti”

 Bashke me kryetarin e komunes se Shtimes, Qemajl Aliun, ishim ne vizite ne terren, per te pare nga afer realizimin e punimeve te rrugeve “14 Dhjetori” dhe “17 Shkurti”, rruge keto qe po financohen nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapesinor dhe Infrastruktures. 


Permes shume projekteve te rendesishme, kemi arritur qe te bejme permiresimin e infrastruktures rrugore dhe njeherit kemi siguruar nderlidhje me efikase te fshatrave dhe lagjeve te ndryshme, duke afruar e njeherit krijuar qasje me te lehte per qytetaret ne komunen e Shtimes.

Foto Galeria

Video Galeria