Bashkë me Kryeministrin Kurti, po e vazhdojmë informimin dhe ndërgjegjësimin në dyqane, supermarkete dhe tregje për ndalimin e qeseve plastike njëpërdorimshe

 Bashke me Kryeministrin Kurti, po e vazhdojme informimin dhe ndergjegjesimin ne dyqane, supermarkete dhe tregje per ndalimin e qeseve plastike njeperdorimshe, per t'i informuar te gjithe qytetaret per udhezimin e ri administrativ, njeherit per t'iu siguruar qe po zbatohet legjislacioni i fundit ndaj zvogelimit te perdorimit te qeseve te plastikes.


Keshtu e mbeshtesim jo thjesht vetem nje ndryshim ligjor, por e zgjedhim: 


 Shendetin e secilit prej nesh;

Mjedisin e paster; dhe

Nje mendesi te re pa qese te plastikes. 


Pa qese plastike, per nje mjedis te shendetshem per te gjithe!

Foto Galeria

Video Galeria