Filluan punimet për ndërtimin e rrugëve që ndërlidhin e afrojnë më afër fshatrat e Kosovës dhe Shqipërisë

Sot, shenuam fillimin e punimeve per rehabilitimin dhe zgjerimin e Rrugeve Nderkufitare, qe nderlidhin fshatrat Kerstec-Pakishte-Zapod, konform marreveshjes se bashkepunimit Kosove-Shqiperi.


Kjo rruge me gjatesi prej 6.3 km dhe me nje investim prej me shume se 2.3 milione euro, do te sjelli zhvillim ekonomik, e njeherit do hapi perspektiven e turizmit malor, qe do te sherbeje si porte hyrese per te gjithe Shqiptaret kudo qe jane, per te eksploruar bukurite natyrore te kesaj zone!

Foto Galeria

Video Galeria