Të drejtat e Trafikut Ajror (leje për fluturime)

Për lejet e operimeve ajrore për/nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” kontaktoni Ministrinë e Infrastrukturës në email adresë: [email protected]  ose    Tel.:  +383 (0) 38 200 28 105,  vetëm gjatë orarit të punës  e Hëne - e Premte, 08:00-16:00.


- Kërkesa për fluturime të Rregullta dhe Sezonale  duhet të dorëzohet së paku tridhjetë (30) ditë para fluturimeve të planifikuara;

- Kërkesa për fluturime Ad Hoc  duhet të dorëzohet së paku tri (3)  ditë para fluturimit të planifikuar; 
 
- Kërkesa  për Taxi Fluturim bëhet së paku  një (1)  ditë para fluturimit të planifikuar. 
Application Air Carriers Scheduled Flights


Application Form for Non ECAA FlightsFoto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO