Njoftim për ndërprerjen e provimeve të kandidatëve për patent shofer

Njoftim mbi Ndërprerjen e paraqitjës e provimeve dhe testimit të kandidatëve për patent shofer nga pjesa teorike dhe praktike në të gjitha Njësitë Regjionale të Patent Shoferëve në përputhje me vendimin e Qeverisë për masat parandaluese kundër Koronavirusit (COVID – 19).

 

Në përputhje me vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës do JU mbajmë të informuar rreth hapave në vazhdim.  

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO